Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi päätettiin leipoa rahkapiirakkaa. Tehtiin saman tien koko uunipellillinen, niin voi laittaa pakastimeenkin. Vertailin ohjeita ja tuo vaikutti hyvältä, koska siihen tulee paljon voita ja kananmunia, joista piti päästä eroon.
Tässä taikina, joka oli aika hyvää ja rakenne oli ihan ok, aika tahmainen.
Pohjan päälle laitettiin rahkaseos ja persikan palaset, toisin päin kuin ohjeessa, mutta en tiedä, onko sillä vaikutusta kypsymiseen. Pinnalle tuli pohjataikinasta otettu muru.
Sain lahjaksi pikkukakkuvuoan, joten pitihän sitä sitten heti kokeilla! Hieno näppy!
Valmis piråg.
Jee Sannalle onnea! Tehtiin ihan tavallinen sokerikakkupohja (kupillinen munia, kupillinen sokeria vaahdotetaan, joukkoon kupillinen vehnäjauhoja jossa n. tl leivinjauhoa). Väliin tuli Nutellaa, appelsiinimarmeladia ja sitruunahilloa. :9
0 kommenttia:
Lähetä kommentti